Aller Ideasin ja Mehiläisen sisältökumppanuus

Aller Ideasista Mehiläisen strateginen sisältökumppani

Yhteistyössä Aller Ideas vastaa Mehiläisen sisältöjen kehitys- ja konseptointityöstä sekä sisältösuunnittelusta ja -tuotannosta.

”Painotimme sisältökumppanin valinnassa näkemyksellisyyttä ja jaettua kunnianhimoa rakentaa Mehilainen.fi-verkkosivustosta Suomen paras ja asiakaslähtöisin terveysalan media. Laadukkaat ja selkeät sisällöt ovat avainroolissa digitaalisen asiakaskokemuksemme kehityksessä, etenkin tulevassa verkkosivu-uudistuksessamme”, kommentoi Emilia Dermedesiotis, Mehiläisen digitaalisesta markkinoinnista ja eCommercesta vastaava johtaja.

”Parhaat tulokset syntyvät pitkäjänteisessä ja strategisessa kumppanuudessa. Yhdessä terveystoimituksemme kanssa suunnittelemme ja toteutamme Mehilainen.fi:hin sisältöjä, jotka ovat asiakaslähtöisiä, kasvattavat sivustoliikennettä ja ajanvarauksia sekä rakentavat Mehiläisen vahvaa brändiä”, kertoo asiakkuudesta vastaava asiakkuusjohtaja Minna Väisänen.

”Painotimme sisältökumppanin valinnassa näkemyksellisyyttä ja jaettua kunnianhimoa rakentaa Mehilainen.fi-verkkosivustosta Suomen paras ja asiakaslähtöisin.” – Emilia Dermedesiotis

Aller Ideasilla on laajalti toimialaosaamista terveyden ja hyvinvoinnin aloilta sekä vankka kokemus sisältöjen tuottamisesta ja yritysten oman median rakentamisesta. Aller Ideas valittiin aiemmin tänä vuonna Vuoden sisältömarkkinointi- ja sometoimistoksi 2022.

”Olemme viime vuosina kehittäneet toimialaosaamisen lisäksi etenkin digitaalisia ja strategisia sisältömarkkinoinnin ratkaisujamme. Yhteistyö Mehiläisen kanssa on osoitus siitä, että asiakkaamme tunnistavat kykymme liiketoimintaan vaikuttavissa toteutuksissa. On hienoa tehdä yhteistyötä Mehiläisen ammattilaisten kanssa. Meitä yhdistää vahva kehittämisen halu ja rakkaus laadukkaisiin terveyssisältöihin”, sanoo Allerin markkinointipalvelujen liiketoimintajohtaja Niina Korhonen.

Tutustu Aller Ideasin töihin tai ota yhteyttä! 

Allerin markkinointipalveluihin kuuluva Aller Ideas on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja yritysten omaan mediaan. Tiimillä on vahva journalistinen sisältöosaaminen ja sen erikoisaloihin kuuluu terveys, ruoka, koti, energia ja talous. Aller Ideasin asiakkaita ovat muun muassa Yliopiston Apteekki, Hartwall, Vepsäläinen, Värisilmä, Vaasan Sähkö ja Lidl.

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 112-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Mehiläinen palvelee vuosittain yli 2 miljoonaa asiakasta ja sen 670 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 29 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Kansainvälisesti Mehiläinen tarjoaa terveyspalveluja Ruotsissa, Saksassa ja Virossa sekä digitaalisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta.