Elisa Ojala vahvistamaan Aller Ideasin sisältötiimiä

Aller Ideas nappasi rautaisen ruokatoimittajan ja monipuolisen sisällöntuottajan huipputiiminsä uusimmaksi jäseneksi.

Vuosia eri ruokamedioissa työskennellyt Elisa Ojala aloitti tammikuussa Aller Ideasissa toimittajana. Viimeksi hän toimi tuottajana Viinilehdessä, sitä ennen ruokatoimittajana Maku-lehdessä sekä avustajana esimerkiksi Pirkassa ja Kotiliedessä. Ojala on koulutukseltaan kotitalousopettaja, ja hän on suorittanut myös kondiittorin ammattitutkinnon.

”Yli kymmenen vuotta Viinilehden tuottajana toi minulle vankan osaamisen viini- ja juoma-asioissa sekä ruoan ja gastronomian parissa. Lisäksi sain roppakaupalla journalistista kokemusta lehden ja digin teosta. Viini- ja ruokasisältöjen lisäksi nautin ja sytyn henkilöhaastatteluista, terveysaiheista, matkailusta, sisustuksesta, liikunnasta, käsitöistä – vähän kaikesta. Olen innolla mukana joka jutussa töissä ja vapaalla”, Ojala kertoo.

Aller Ideasissa Ojala tekee sisältöjä eri kanaviin sekä etenkin ruoka-, juoma- ja lifestyle-asiakkuuksiin.

Kaksi eri ruoka-alan tutkintoa sekä yli kymmenen vuotta Viinilehden tuottajana on tuonut minulle vankan osaamisen viini- ja juoma-asioissa sekä ruoan ja gastronomian parissa.

elisa ojala

”Ensimmäisten työpäivien jälkeen olo on kutkuttavan innostunut. Mitä kaikkea tässä vielä pääsenkään tekemään ja kokemaan! Tosi mielenkiintoisia asiakkaita ja projekteja on tulossa ja meneillään. Sormet syyhyävät päästä tositoimiin. Työkaverit ja muut Allerin ihmiset ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan. On ollut kiva ja helppo tulla tiimiin.”

Yritysten omaan mediaan ja journalistiseen sisältömarkkinointiin keskittyvä Aller Ideas on vahvassa vireessä. Nykyisten ja uusien asiakkuuksien laadukkaiden sisältöjen tuotantoon tarvitaan kokeneita, monipuolisia ammattilaisia.

”Olemme todella iloisia saadessamme Elisan kaltaisen loisto-osaajan Aller Ideasiin. Hän vahvistaa erityisesti juoma- ja ruokakokemuksellaan jo entisestään kovaa tiimiämme. Elisa on selvästi toiminnan nainen: asenteeltaan reipas ja luonteeltaan innostuva. Hän onkin solahtanut luontevasti osaksi tiimiämme jo lyhyessä ajassa”, toteaa Aller Ideasin sisältöjohtaja ja sisältötiimin esihenkilö Anna Vartiainen.

Puuttuuko markkinointi- tai viestintätiimistäsi ruoan tai juoman sisältöosaamista? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tutustu Aller Ideasin asiakkuuksiin tästä.