Minna Väisänen vahvistamaan Aller Ideasin asiakkuusjohtoa

Aller Ideasin asiakkuusjohtoa ja myyntitiimiä vahvistamaan on palkattu monipuolinen markkinoinnin osaaja.

Minna Väisänen aloitti Aller Ideasissa Account Directorin roolissa. Väisäsellä on pitkä ja monipuolinen ura mainostoimistoissa asiakkuus- ja projektijohdon tehtävissä. Viimeksi hän työskenteli Mainostoimisto Suhteessa, jossa hän keskittyi etenkin laajojen asiakkuusmarkkinointihankkeiden suunnitteluun ja läpiviemiseen sekä asiakkuuksien kehittämiseen.

”Asiakkuusjohtajana vastuullani on asiakkuuksien kehittäminen, projektien johtaminen sekä suunnittelun läpivieminen asiakkuustiimien ja kumppaneiden kanssa. Uskon moderniin, kanavariippumattomaan markkinointiviestintään sekä sisällön, datan ja teknologian syvään symbioosiin. Sykähdyttävät sisältömarkkinoinnin konseptit ja ideat ovat työn suola. Ja kaiken keskiössä on tietenkin asiakaskokemuksen kehittäminen”, Väisänen kertoo uudesta roolistaan.

Uskon moderniin, kanavariippumattomaan markkinointiviestintään sekä sisällön, datan ja teknologian syvään symbioosiin.

Minna väisänen

Aller Ideasissa Väisänen ottaa vastuulleen isoja asiakkuuksia ja keskittyy etenkin terveys- ja sisustuspuolen asiakkuuksiin.

”Journalistinen ja digitaalinen sisältömarkkinointi on datavetoisen asiakkuusmarkkinoinnin ytimessä, ja onkin ollut todella upeaa päästä tositoimiin Aller Ideasin huipputiimin kanssa.”

Yritysten omaan mediaan ja journalistiseen sisältömarkkinointiin keskittyvä Aller Ideas on kasvanut voimakkaasti. Palvelutarjonnan jatkuvasti laajentuessa asiakkuuksien johtamiseen tarvitaan myös uutta osaamista.

”Aivan mahtavaa, että saimme Minnan tiimimme! Hänellä on todella laajaa osaamista markkinoinnin eri osa-alueista ja monipuolista kokemusta asiakkuusjohdosta meille tärkeillä toimialoilla. Sen lisäksi, että hän on rautainen ammattilainen, on hän huipputyyppi, jonka parissa niin asiakkaat kuin tiimiläisetkin viihtyvät”, sanoo Allerin markkinointipalvelujen myyntijohtaja Sanna Riquelme.

Kaipaako oma mediasi tai sisältömarkkinointisi uudistamista? Ota yhteyttä!