Niina Kohva terveysalan toimituspäälliköksi Aller Ideasiin

Pitkän linjan sisältö- ja viestintäosaaja sekä terveysalan tuntija Niina Kohva on aloittanut toimituspäällikkönä Aller Ideasissa.

Taitava toimituspäällikköjoukkiomme kasvoi jälleen tänä vuonna, kun saimme tiimiimme Niina Kohvan. Kohvan edellinen työpaikka oli Yliopiston Apteekki, jossa hän työskenteli pitkään esimerkiksi verkkosisältöjen, videoiden ja viestinnän parissa.

”Vahva kiinnostukseni sisältömarkkinointiin ja halu kehittyä sen tekijänä siivittivät hyppyäni uuteen. Tunsin jo entuudestaan muutamia ideaslaisia ja tiesin, että tässä talossa on timanttisia osaajia ja samanhenkisiä ihmisiä. Sisältömarkkinoinnissa minua kiinnostavat asiakaslähtöinen ajattelu, ostopolut ja -persoonat sekä ihmisyys sen kaiken takana.”

Kohvan päätyö on uusi asiakkaamme Orion, jolle Allerin markkinointipalveluissa suunnitellaan ja tuotetaan monipuolisesti sisältöjä kolmeen kanavaan: orion.fi, itsehoitoapteekki.fi ja yrityksen intra.

”Minut on otettu vastaan lämmöllä niin Allerin kuin asiakasyrityksen taholta. On ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin sekä tietysti uuteen tekemiseen. Opin joka päivä jotain uutta. Täällä on huikeita ammattilaisia, jotka inspiroivat ja innostavat. Porukka huokuu aitoa työn iloa, työtoveruutta ja persoonallisuutta!”

Allerin markkinointipalvelut koostuvat journalistiseen sisältömarkkinointiin ja yritysten omaan mediaan keskittyvästä, keväällä 2023 toistamiseen Vuoden toimistoksi valitusta Aller Ideasista sekä some- ja digimarkkintointigurujen Dinglestä. Terveys- ja hyvinvointiosaaminen on yksi vahvuuksistamme, ja olemme jo vuosia tehneet menestyksekkäästi sisältöjen strategia-, suunnittelu- ja tuotantotyötä monille alan yrityksille kaikkiin kanaviin digistä printtiin ja podcasteihin.

”Huipputason terveysosaaminen on meille iso ylpeyden aihe, ja Niinasta saimme mahtavaa lisävoimaa siihen. Hänen sisältö- ja projektinhallintataitonsa sekä toimelias, letkeä luonteensa ovat tehneet vaikutuksen kaikkiin. Iloitsemme siitä, että hän uskalsi ottaa askeleen toimistopuolelle ja valitsi meidät”, toteaa Aller Ideasin sisältöjohtaja ja sisältötiimin esihenkilö Anna Vartiainen.