Toimituspäällikkö Linda Forss

Linda Forss toimituspäälliköksi Aller Ideasin ruoka-asiakkuuksiin

Kokenut sisältöammattilainen Linda Forss aloitti toimituspäällikkönä Aller Ideasissa syksyllä.

Aller Ideasin toimituspäällikköjoukko sai odotettua vahvistusta pitkään media-alalla työskennelleestä Linda Forssista syksyn alussa. Hän siirtyi tehtävään Kodin Kuvalehden ja ET-lehden lifestyle-tuottajan paikalta ja on toiminut aiemmin muun muassa tuottajana Glorian ruoka & viini -lehdessä ja Helsingin Sanomien perhetiimissä sekä päätoimittajana Cosmopolitanissa.

”Sisältömarkkinointi tuntui yhtä aikaa luontevalta ja jännittävältä ura-askeleelta. Briljantit sisällöt ovat tässäkin työssä tekemiseni ydin, mutta halusin laajentaa osaamistani markkinointiviestintään ja asiakastyöhön. Uuden oppiminen ja itsensä haastaminen ovat työssä koukuttavinta”, Forss kertoo.

Forssin alkutaival Aller Ideasissa on kulunut erityisesti ruoka- ja juoma-asiakkuuksissa, joiden sisällöntuotantoa hän taitavin ja innostunein ottein pyörittää.

Briljantit sisällöt ovat tekemiseni ydin ja uuden oppiminen työssä koukuttavinta. 

Linda forss

Forssista on tullut myös nopeassa ajassa tärkeä osa koko Allerin markkinointipalveluiden porukkaa, joka iloitsee Lindan hersyvästä huumorintajusta, lämpimästä luonteesta ja ystävällisyydestä. Allerin markkinointipalveluihin kuuluu Aller Ideasin lisäksi some- ja digimarkkinointitoimisto Dingle

”Erilaiset asiakkuudet tuovat toimintaa päiviini ja pitävät työn monipuolisena ja innostavana. Olin etukäteen kuullut pelkkää ylistystä Aller Ideasin porukasta, joten on ollut mahtavaa päästä osaksi näin energistä, hauskaa ja lämminhenkistä tiimiä.”

Journalistiseen sisältömarkkinointiin ja yritysten omaan mediaan keskittyvä Aller Ideas on Vuoden sisältö- ja sometoimisto 2022. Uusien ja kasvavien asiakkuuksien myötä joukossa on tarvetta myös uusille huipputekijöille. 

”Linda on meille todellinen aarre: monipuolinen, varma ammattilainen, joka tuo tiimiimme lisää vankkaa kokemusta lifestyle-toimialasta, ja lisäksi loistava tyyppi, jonka kanssa niin meidän kuin asiakkaidemme on mahtavaa tehdä töitä. Tuntuu kuin hän olisi kuulunut porukkaamme jo pitkään”, sanoo Aller Ideasin sisältöjohtaja ja sisältötiimin esihenkilö Anna Vartiainen.

 

Tutustu Aller Ideasin ruoan ja juoman referensseihin tästä. 

Etsitkö kokenutta sisältömarkkinoinnin tiimiä suunnitteluun tai tuotantoihin? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!