Yliopiston Apteekki
Hyvää oloa ja oikeat tuotteet juuri sinulle! Yliopiston Apteekin oman median kanavat, Uniikki-asiakaslehti ja Yliopistonapteekki.fi-verkkokauppa, tarttuivat terveystrendiin. Asiakkaille sisällöt tarjoavat hyvinvointia edistävää tietoa, tuotesuosituksia sekä Yliopiston Apteekin henkilökunnan asiantuntemusta kellonajasta riippumatta.

Mistä lähdimme liikkeelle?

Yliopiston Apteekin kanta-asiakaslehti Uniikki haluttiin uudistaa sekä sisällöllisesti että ulkoisesti vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin ja hyvinvoinnin trendiin.

Mikä oli sisältömarkkinoinnin ratkaisu?

Aller Ideas konseptoi uuden Uniikki-asiakaslehden sekä palvelevat sisällöt verkkokaupan tueksi. Perustimme bränditoimituksen, joka paitsi tuottaa sisältöjä (juttuja, kuvia, videoita), myös kehittää niitä yhdessä YA:n kanssa.

Ensimmäinen uudistunut Uniikki ilmestyi maaliskuussa 2017, ja samoihin aikoihin alettiin julkaista myös tuottamiamme verkkosisältöjä Yliopiston Apteekin verkkokaupassa.

Asiakkaan kokemukset:

”Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät sisällöt ja vinkit ovat tärkeä osa asiakaspalveluamme ja asiakkaista huolehtimista.  Yliopiston Apteekin asiantuntemus ja Allerin sisältöosaaminen ovat yhdistelmä, jonka avulla voimme saada aikaan kiinnostavia sisältöjä eri kohderyhmillemme”, sanoo viestintäjohtaja Jenni Tyrni Yliopiston Apteekista.

Kun haluat tehdä vaikuttavia sisältöjä ota yhteyttä myyntijohtajaamme Sanna Riquelmeen tästä. 

Tutustu myös muihin referensseihimme tästä.