Autamme yrityksiä kasvamaan strategisen sisältömarkkinoinnin keinoin

Aller Ideas on journalistiseen sisältömarkkinointiin ja yritysten omaan mediaan erikoistunut huipputiimi. Osaamisestamme ja sisältömarkkinoinnin laadusta kertoo se, että tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden sisältömarkkinointi- ja sometoimistoksi 2022!

Vahva journalistinen taustamme on tuonut meille vuosikymmenten kokemuksen monikanavaisesta tekemisestä, vaikuttavista sisältöstrategioista sekä eri kohderyhmiä palvelevista sisällöistä. Erityisosaamistamme sisältömarkkinoinnissa ovat etenkin lifestyle-toimialat, kuten ruoka ja juoma, sisustaminen ja rakentaminen, terveys ja hyvinvointi sekä talous. 

Olemme osa Allerin markkinointipalveluita ja työskentelemme tiiviisti sisaryksikkömme digimarkkinointi- ja sometoimisto Dinglen kanssa. Kuulumme Allerin omistamaan, Pohjoismaiden johtavaan markkinointiviestintätoimistojen ketjuun Aller Ahead Groupiin. Suomen lisäksi autamme asiakkaitamme onnistumaan markkinoinnissa kaikissa Pohjoismaissa.

Sisältömarkkinoinnin palvelumme yrityksille:

Autamme yritystäsi rakentamaan kaupallisesti vaikuttavan oman median sekä sisältöstrategian. Räätälöimme tiimin eli bränditoimituksen parhaista osaajista.

Olemme luova kumppani. Voit kääntyä puoleemme, kun kaipaat uutta konseptia tai visuaalista ilmettä. Koulutamme ja teemme SEO- sekä trendianalyysejä.

Suunnittelemme ja tuotamme sisältöjä kaikkiin kanaviin yrityksesi kotisivuista verkkokauppaan, mainonnan materiaaleista PR:ään sekä somesta asiakaslehtiin.

Meiltä saat myös mediasuunnittelun, mediaostamisen sekä analytiikkapalvelut saman katon alta sisältöjen kanssa. Olemme erikoistuneet somen ja digikanavien mainontaan.

Haussa paras sisältökumppani
oman median
rakentamiseen?

Ota yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi lisää!