Palvelumme

Sisältöstrategiat ja oman median sisältökumppanuus

Haluatko luoda vaikuttavan oman median? Etsitkö pätevää, mukavaa ja näkemyksellistä sisältökumppania? Uudistamme yritysten oman median tuotteita ja teemme sisältöstrategioita. Näytämme, kuinka teet oman median tuotannosta monikanavaista ja kustannustehokasta myös yli yksikkörajojen.

Tutustu vaikuttaviin oman median ratkaisuihin tästä.

Kaupallisesti vaikuttavat sisällöt ja sisällöntuotanto

Haluatko, että brändisi sisällöillä on vaikutusta? Pyritkö erottautumaan kilpailijoista luomalla trendejä ja puheenaiheita? Autamme, kun tavoitteenasi on lisätä yrityksesi myyntiä, muuttaa brändimielikuvaa tai palvella asiakastasi paremmin sisältöjen avulla. Tuotamme monikanavaisesti kuluttajille suunnattuja brändisisältöjä:

  • Asiakaslehdet
  • Erikoisjulkaisut
  • Verkkosisällöt
  • Verkkokauppaa tukevat SEO-optimoidut sisällöt
  • Videotuotannot
  • Brändikuvaukset
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto

 Kun haluat tehdä vaikuttavia sisältöjä ota yhteyttä tästä. 

Dataohjattu sisältömarkkinointi

Vaikuttavimmat sisällöt syntyvät, kun onnistumme kuluttajien tarpeiden täyttämisessä. Avain vaikuttaviin sisältöihin on aina halutun kohderyhmän tunteminen ja heidän elämänsä ymmärtäminen.  Hurmaamiseen tarvitaan dataa ja petua (eli vankan kokemuksen kartuttamaa perstuntumaa) ydinkohderyhmän puhuttelemisesta.

Teemme dataohjattua sisältömarkkinointia yhteistyössä Allerin dataan ja asiakasymmärrykseen erikoistuneen yksikön Data Refineryn kanssa. Hyödynnämme sisältöjen suunnittelussa ja kehittämisessä dataa monesta eri lähteestä: asiakkaan CRM-data, Allerin Data Refineryn data, kuluttaja-tutkimukset, toimialan avoin data sekä trenditutkimukset.

Datan avulla tiedämme aidosti, milloin ja mitä ydinkohderyhmä pohtii, haluaa ja tarvitsee.

Katso referenssimme tästä.

Markkinointitiimien konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Kaipaako sisältötiimisi sparrausta monikanavaiseen ja koukuttavaan sisällöntuotantoon? Onko sisällöntuotannon prosessissasi parannettavaa? Sparraamme sisällöntekijöitä ja autamme in-house-tiimiäsi suunnittelemaan sisältöjä yli yksikkörajojen. Tilauksesta järjestämme myös kirjoituskoulutuksia.

Kerro haasteistasi ja autamme ratkaisemaan ne. Aloita ottamalla yhteyttä myyntijohtajaamme Sanna Riquelmeen tästä.